semalaman aku bersamanya....SERONOK....

Sejak ade teman baru dalam hidup ni aku rase mase aku lebih terisi dengan aktiviti2 yg aku rase best bila bersamanya.Sebelum ni aku xrase apa2 pun....xde perasaan la g2...

Benda ni berlaku sebulan lepas kot...aku mmg bosan giler time ni...aku g umah ma aku lepak sane plak...bosan gak...aku tya adik aku:

Aku: Fendi bosan x mlam ni?
Fendi: Bosan gak nape?
Aku: nak x kita kuar dating same2.
Fendi: ok gak tu...mmg bosan giler mlm ni...xtau nape...
Aku: Ok jom r settengah jam lagi kita kuar...kak fiza balik mandi jap...

Setengah jam berlalu....


Aku datang umah ma aku...Si Fendi dah stanby tunggu aku....kat luar rumah...So tanpa tujuan aku menuju ke TC tempat yg agak vovular kat kuantan ni...aku jarang lepak cni kecuali time2 aku ada bf dulu...skrg dah single buat cr org singgle lah kan....hehehehe poyo je...

Lepak sane bosan gak sbb kami berdua je...hari2 jumpa...last2 adik aku call kwn dia sape lagi kalau bukan si Alimi...best friend dia...tinggallah aku terkontang kanting sorg2...

Dengan malu2 kucing aku msg bos baru aku tu si Angah n Yo...rupanya dorg pun kt TC jugak...tapi dgn geng dia...dgn muka xmalu aku join jugak dorg...mmg muka aku xmalu.hehehe.Ddk lepak2 borak2 ntah apa2 adik aku dtg sbb best frez dia dah balik...dia plak join aku....sampai termeniarap2 sbb penat buntut ddk lame2 atas pasir...


-yo bijak berbicara hal2 motivasi.Fendi pun kusyuk je dengar-


-angah yg ambik pic.nampak x penyu pasir tu-



-korek kaki mmg trademark family aku-

Mcm2 kami borak...aku byak diam sbb aku belum kenal dorg sgt...malulah konon...inilah 1st day aku kuar dgn dorg atas alasan bukan urusan keje....tapi terus terang aku ckp aku n Fendi mmg seronok bersembang dgn dorg...walaupun masih muda tapi akal matang...

4 comments:

aLeen aVriL said...

lu lepak bukan nak ajak wa....

ahh tacing ah camni..

wa dah mencik dah kat lu sbb lu slalu

pinggirkan wa..huhuhu

fifie @fif said...

eleh lu yg pilingiri wa dulu...waaaaa

aLeen aVriL said...

pilingiri tuh aper bai???

macam piring+tenggiri....apa lu nk sampaikan kat wa nih...


wa konpius ler dgn lu nih..huhuh

fifie @fif said...

pilingirri ni maknenya meminggirkan diri lu....versi kamus fifi mutiara