BEROOK MANE YANG BEKENG...?


Satu malam tu aku sajer2 je kuar g pusing2 bandar...Kat 1 traffic light kat simpang nak g tanjung lumpur.Kat cni mmg byk kedai2 makanan seafood ade 1 pkara yg mbuatkan aku tertarik...

Jeng jeng jeng....Ha ni lerr bendenya...


-siap di mintak jarakkan kenderaan lagi-


Ha ni salah 1 jenis kenderaan kan????So aku tertanya-tanya sape yg dimaksudkan sebagai 'BERUK BEKENG' kat blakang kderaan nih...

Sah2 benda ni bukan beruk kan?ke si driver ni bekeng sangat sampai di gelar mcm tuh...ke sape yg bace tuh mmg 'BERUK' tuh...ataupun kenderaan ni boleh bertukar jadi beruk yg bekeng...

Korang tau x apa maksud 'BEKENG' tu? setahu aku 'BEKENG' ni same the meaning with garang. kalau salah tolonglah betulkan k.

Emmm aku xtau...tapi mmg sukalah tgk benda2 pelik mcmni...

2 comments:

aLeen aVriL said...

macam haram....


lawak jgk ah citer lu nih..

fifie @fif said...

berook mane haram...cma xleh di makan...