Betul Ke Ko Bagi Ni???

Aku dapat benda ni kira dah lame.Tapi aku xtau nak wat pe.Sbb rase mcm xpercaya dapat present dari org yg aku baru kenal 3 hari.Mula2 dia kate dia suka dgn care aku.Aku senyum jelah sbb dia bukanlah org pertama cakap mcmtu (maybe yelah tu kot).Sbb aku nikan happy go lucky je spanjang mase xkiralah ade problem ke xde problem...xsuke tunjuk kat org.Di tambah pulak dgn sikap gedik sikit2 kalau time aku nak gedik ler...

Time dia bg nih aku tengah keje...di sebabkan aku bz sesangat time tu aku ambik jelah dgn ckp thanks je...tapi xtau pe yg di bagi n apa maksudnya.Aku letak belakang dulu barang tu...

Berhari2 aku xambik tau perkhabaran bendaalah tu...hari ni baru aku teringat balik...Sbb bukan dapat dari org yg special kot...hehehe...bila bukak mak ai siap ade name dia terpahat di situ...siap ade kate2 yg aku xleh nak bgtau kat korg...xboleh nak aku terima...Tapi aku hargailah dia cuma aku xtau dia begitu mudah ade perasaan mcmtu kat aku...



Kat sini je aku mampu luahkan...saya xboleh nak terima awk.....baru kenal 3 hari beb , belum pun aku n kau kenal hati budi masing2....So xpayah nak bagi ape2 barang kat aku...bukan cara mcmtu nak ambik hati aku...cukuplah korg menyayangi aku...itu lagi bermakna bagi aku...aku rase aku hanya boleh berkawan je dgn ko...yg lebih2 ko carik org lain k...kalau dgn care ni pun ko xnak aku xpakse...



Lepas dia bg benda ni aku just bersms je dgn dia...tu pun 2 kali je sbb wish thanks again...adelah aku terangkan apa yg ptt dlm msg tu...nampaknya dia pun faham...lepas tu dia pun dah xde sms yg bukan2 dah kat aku...just about work...yg lain2 mmg aku malas nak layan...sbb otak aku dah sakit melayan benda2 mcmni...sorry k...



p/s:kenal dulu perangai keras kepala batu aku ni...takut korg menyesal xsudah nnt...hahahaha

4 comments:

aLeen aVriL said...

angah ker bg??
heh!!!

fifie @fif said...

bukan langsung...xde kena mgena dgn dia bai...

aLeen aVriL said...

ahhh mls wa lepak blog lu...

fifie @fif said...

xmoh lepak sudoh...g main jauh2...