Birthday Celebration For Pn Aleen.


Dia
ni dah jadi PUAN sekarang.So pandai2 k jaga nama baik suami n family.name baik ktorg skali jgn lupa di jaga...hehehe...Birthday dia nih sebenarnya jatuh pada hari ni...xtaulah apasal sejak2 dia kawin nih seme org nampak take care dia lebey2 plak...ni yg rase nak kawin sesangat nih....:) sampai kami adek bradik jealous gak kekadang.sbb ma kami over sgt caring kat dia n her husband...tapi xpe kami faham menantu yg 1st...n bg aku adek bradek ni ipar yg ptame...di layan bahhhhh....


Petang semalam aku 1 family kuar g beli desktop utk Fendi adk lelaki ktorg...dah settle seme ade plak suare2 halus kate nak blanje makan (husband aleen)...apa lagi kami setuju je...org nak blanje...kami lagi suko...jimat duit ktorg.


Adik ipar aku nih yg nak blanje sempena birthday wife dia ni le...yelah hari ni dah xde mase nak bjimba bersame sbb dia dah kena keje...kami dgn kete masing2 menuju ke tempat yg di plan kan...aku call kak long aku suruh dia g beli kek...padahal aleen dah warning awl2 nak mkn2 je jgn ade kek ke apa...ktorg peduli ape warning dia...xlaku langsung...

-ni ler keknya,siap ade lilin lagi mcm budak2-

Sebelum sesi makan2 kami celebrate bday girl dulu...takut nnt dah makan kenyang2 xnak plak jamah kek nih...


Sambil2 makan kek tu sempatlah aku 1 family ddk menggedikkan diri depan camera...


-seme muke ori ni without make-up-

-ko wat2 sedih ke dik-

-dah kenyang balik lerr-

-ma aku sorg je yg xbrape nak gedik-


Time kasih lerrr pade adik ipar ek.(aku xtau nak panggil dia apa).lain kali blanje lah lagi...kami sekeluarga mengalu-alukan benda2 mcmni...

3 comments:

aLeen aVriL said...

bkn dorang amik berat...

saje bt mengadew ngadew...

kalau den pregnant den dah canang seluroh pelosok dunia...

den bukan xnk ank..den cumo xsedio jah laie...



huh!!!!!!!!!!!!

fifie @fif said...

ikut suko demolah nok kecek gapo pung...

aLeen aVriL said...

den bukan hapa bia lah den dgn asben den mengenali hati budi laie..heh!!!



kang besok2 dah ado ank pyh den. den nk bkepit dgn asben den ank den duk merengek nok susu pulak..


huhuuuu..hahhaaa



den rilex dulu den nk bia den puas duk bdua nnt bawu den pikir nk buek ank...

ekekekee