'MERISIK' ceremony

Sajerk aku nak story benda yg dah basi masi...tapi pape pun aku lalui jugak hari yg bermakna ni kalau sesape nak masuk ke gerbang alam perkahwinan part ni di namakan ambang perkahwinan la kot...

Setelah apa segala dugaan dah cubaan aku lalui last2 hari merisik ni tiba. jugak....xlama aku buat keputusan ni maybe sebab aku dapat beberapa petunjuk yg terbaik untuk hidup aku...tapi xtahulah kan esok2 mcmne sbb manusia di sekeliling kita ni ada yg xboleh nak tgk kebahagian org lain..ADA JE HASAD DENGKI YG BERSARANG DALAM HATI TU.MMG SLL XPUAS HATI.So aku doakan harap2 perhubungan aku dgn si dia ni baik2 aja walaupun beberapa jam selepas majlis ni sudah ada dugaan yg berat utk kami lalui.Dugaan dan cubaan tu berlarutan sampailah di saat aku menulis entry ni...tapi kami masih berupaya melaluinya...

Aku berasa teramat bersyukur kerana majlis ni berjalan dgn lancar...Di harapkan permulaan hubungan ni akan ada pengakhiran yg baik dan di berkati Allah.

Meh layan pic yg aku adork....

-apa yg disengihkan tu-

-aku mmg pantang nampak camera-


-selamat dah jd milik aku cincin tu-

-tanda hormat n time kasih-

Harap2 hubungan yg baik ni direstui....oleh seme orgla...

4 comments:

aLeen aVriL said...

bdk2 pompuan yg ramai2 tuh saper??

fifie @fif said...

la bdk2 tu bdk2 yg sy pggil kat tepi2 jln...sj nak mramaikan majlis...hehehe

kelab Jiwa Kacau said...

semoga dapat melalui semuanya dengan tabah!!!

kelab Jiwa Kacau said...

tabahkan hati dengan iman.. hanya iman boleh mengalahkan hati busuk manusia yang seringkali menjadi ujian... sabar dan rasional.. ingat dalam kehidupan kene sentiasa HATI-HATI,JAGA-JAGA,WASPADA,INGAT-INGAT, jgn lupa pesanan ni... walaupun maksud mcm leih kurang sama tapi setiap satunya ada isi yang berlainan jika dihurai sebelum membuat ape2 keputusan...InsyaAllah.. dapat kalahkan syaitan dalam hati orang tu..InsyaAllah