dulu takut sekarang ada berani sikit



just nak bgtau aku dah pandai naik dan bawak motor...yelahkan dah naik mestilah bawak kan takkan bawak dulu baru nak naik....hahaha dulu2 mcm haram je nak bawak...sbb aku penah xcdent time bawak motor.

time tu bulan puase dan aku baru form 3....siap nangis2 lagi...hahaha malu siut...malas r nak ingat...

tapi baru 2 kali aku blajo balik tunggang motor ni...tgk r ptg ni kalau ade kekuatan...

ok tu jelah nak bagti tau...bye..bye...

4 comments:

aLeen aVriL said...

macam haram jer entri...

xde isi tersirat langsung..



cikgu bg markah kosong jelah kat awak...




nnt balik belaja wat karangan dengan lebih gigih lg...




dpt C- jer cikgu bg...



hahahahahahaa....

blagak cikgu plak....
kentot lar wei...

uMmI NuR aIn said...

syabas!!! hehehe..
pasni kite rempit kak...

fifie @fif said...

cikgu aleen: sy mmg sengaja xnak wat entri tersirat...sy lebih suka yg tersurat sbb tu terang2 di fahami...

kalau cikgu xfaham xpelah...silew berenti dari jd cikgu...

fifie @fif said...

ain: boleh je nak merempit...tapi jln kampung jelah...hahahaha