macamana boleh ada skandal

kesinambungan kisah perkahwinan azran & ayu.

kesian kat ayu ni.dia xtau apa-apa tetiba di puting beliungkan dengan gosip dari affan yang aku ni ada hubungan dengan azran.wei bai aku xpenah ade feeling kat azran tu....bf aku nak letak mana???time ni ex-tunang msh berstatus my bf pastu spare2 aku yang 3 4 org tu nak campak mane??? dorang juga memerlukan kasih sayang dari aku....hhahaha yg ni aku tipu....

korg tgklah ni gosip ni menjadi2 sejak sebelum azran nikah.kalau ayu yang baca aku xtaulah....mau bergegar katil....aiiikkk apakah???



ini baru pasal baju....belum pasal lain lagi.affan ni mmg bestfriend azran.time azran g shopping2 barang kawin kat nilai 3 dia call aku tanyakan aku suka color apa.aku bgtaulah aku ni peminat purple.kalau aku diberi pilihan aku nak bakal suami aku pun berwarna purple.....ha ada x agak2 korang....last2 dia boleh buat mcmni kat aku....alahai ko affan....nak gurau dgn aku ,aku xkisah takut nnt si ayu tu yang feeling lain mcm....baik ko explain awal2 kat dia pasal ni...ko yg mulakan...




ni pasal warna cadar pulak....nasib baik time kenduri kat rumah azran dia xpakai cadar purple kalau tidak mau aku boking nak bermalam kat situ...hehehe gurau je ayu wei....apa2 kemusyikilan pasal orang ketiga dalam hal ni ko g cari affan ek....dia yang memandai....aku cool je sbb azran just my schoolmate.....

ok u all selamat pengantin baru....

2 comments:

muhammad said...

hahaha..fiza oh fiza..nampak sgt ko takut..apapun aku tau situasi ko..pening gak kalo tiba2 diterjah..aku dan azran rilek2 aje..takda masalah..siap sabtu ni dioarg nak dtg beraya lg umah aku..

fifie @fif said...

mmg lah takut ni pasal hal rumahtangga org lah....xleh wat main2...