hot wifey ketemu hot mama

sila rujuk entri ini ye kamu-kamu semua....


inilah artis yang ai cakap tu....artis dalam dunia blogging bukan artis hiburan pun.....korang tengklah follower dia dah berapa. berapa orang view dia punya blog dalam sehari...memang hebatlah mama hot ni. tak mcm blog ai nih.....suam jee...





jadi aku dan aleen yang memang tak hot pun buatlah temujanji nak berkenalan dengan beliau. sebab time tu kak jemah memang ada kat Kuantan.





bukan main jumpa tepi-tepi jalan je tau....siap plan nak jumpa kat mane....mau aku tak teruja rase......


-credit pic from FB kak jemah-

bila dah jumpa ya ampun tinggi lampai orangnya. pastu kak jemah memang seorang yang lemah lembut. cakap bapak sopan santun.....memang terpegunlah aku tengok dia ni....


memang kalahlah ko aleen....kak jemah lagi tinggi dari awak tu...heheheh

5 comments:

aLeen aVriL said...

anda hot ker????


yeker???


macam xbetoi jer...ekekekkeke

aLeen aVriL said...

dia tinggi sbb dia pkai high heel woiii..


aku time tuh pkai selipar jamban je haaa...

wei sy ade bt header tuh bridal heritage...nnt koi email aok k...


xtau ler lawo ke dop...koi kan skg antu edit guna photoshop...

nanonano said...

wahh! jumpe geng blogger kuantan!
salam kenal fifie~ hehe me org ktn jugak :p
jumpe blog ni ms jenjalan kat blog kakVP tuh, :)
n now i know who r u..
*wink*

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr said...

wah..... siap jumpa kak jemah lagi...

bila nak jumpa GKSB plak?

ehehe

fifie @fif said...

nanonano: thankslah sebab ada jugak jejak kat blog ai yag sejuk senyap ni....

sksb: oh mmg nak sgt jumpa blogger2 hot mcm kamu....suke nak meramaikan kenalan....