tiada pengupdatetan

time korang baca entry ini mungkin aku sudah dalam perjalanan ke Kuala Gandah , Lancang Pahang. Orentasi pelajar-pelajar CICT Kuantan. jadi aku kenalah ikut jugak. lame dah tak bercamping ni.


nanti balik aku update apa yang berlaku di sana.


doakan aku selamat pergi dan selamat pulang. kat sane mesti ai rindu giler kat en hasben....tapi dia rindu kat ai ke tak ek???



2 comments:

ardinihumaira said...

semoga selamat pergi dan pulang, amin
;)

anaztasias nora aira said...

fifie blog lama saya then jumpa blog baru saya hik3.. waaaa suami pasti rindu jgn risau :)