tercapai jua hasratku



saje nak menayang hasil kerja tak seberapa ai kat blog ni.....ini adalah di buat khas untuk my baby. color biru sebab kat Kamdar time ai beli kain tuh takde pilihan sangat. corak ni jelah yang paling cantik rasanya.


gigih siang dan malam menjahit sarung tilam dan bantal ni. sebab takut my baby keluar je kalau tak memang tak siaplah sarung ni. 

sekarang aku dah 37 minggu 5 hari....kalau aku tak salah kiralah.....


azab giler nak siapkan sarung tilam sebab mula2 aku buat takde cantum-cantum kain. bila google-google tengok ada yang cantum-cantum kain terasa nak cantum 2 jenis kain pulak. baru cantik sikit kot. senget benget tu kira biasalah kot sebab aku bukan tukang jahit handalan.



azab menjahit ni 1 je bila kena tetas balik jahitan yang tersilap tuh.....yang tu aku paling benci. tapi sebab nak jugak tengok hasil yang cantik kena belasah jugak tetas jahitan yang silap tu......buat jelah....


tu yang ambik masa sampai 4 hari aku nak siapkan. tapi jahitnya lepas aku balik kerjalah...dah siap bagi laki makan baru boleh mengadap mesin.....tu yang sampai 2 3 pagi aku mengadap mesin lagi tuh....


harap-harap my baby ni lenalah kat tilam ni...walaupun tilam dan bantal beli yang dah siap....sarung je aku yang buat.....






1 comment:

aLeen aVriL said...

huh!!!! santet kot...kekabu amik kat mana????