plastik pun boleh....



mungkin ini gara-gara tak cukup susu
sebab dia ni minum susu aku je
tapi maybe dia rasakan susu aku ni
tak cukup mengenyangkan perut dia
makanya plastik pun terasa macam makanan






ni daddy dia ambik pic ni
time otw nak ambil aku kat office
memang seronok sangatlah tu
masuk keluar sumbat dalam mulut
plastik tu
elok je diam sepanjang perjalanan


memang baik sangatlah anak aku ni kalau
dengan daddy dia
anak daddylah katakan




1 comment:

mama ZZ said...

comel je gambar yang last tu. cinonet mulut :)