Tok De kat mana Hannah tak nampaklah?



Lokasi: Masjid Lama Permatang Badak
Tarikh: 28/05/2012


Hannah taulah ramai yang suka dukung Hannah. gurau-gurau dengan Hannah. TokDe pun suka.TokDe nak bermesra dengan Hannah. Nak gomol-gomol Hannah. tapi TokDe tau tak yang Hannah tak nampak muka TokDe. Hannah hanya nampak gigi dan dengar suara TokDe je....mana pergi muka TokDe ek???? pasal tulah Hannah cari-cari je muka TokDe bila TokDe panggil nama Hannah. tapi tetap tak jumpa.





dengar suara TokDe Hannah tengok tepi tapi tak jumpa



tengok depan pun tak nampak jugak



last-last Hannah cari kat belakang tapi tak nampak jugak muka TokDe. Hannah tak tau lagi rupa muka TokDe macamne. hensem ke kacak ke manis ke....tak tau lagi. tapi ibu cakap muka TokDe hitam manis. adakah hitam manis macam kicap manis cap kipas udang atau hitam manis macam air kopi o.apa yang pasti Hannah belum dapat bayangkan hitam manis tu macamna.... mungkin hitam manis tu segelap malam ni kot. pasal tulah Hannah hanya nampak gigi TokDe je....



nota kaki: sorry ek TokDe nanti kalau kita jumpa lagi TokDe bawak lampu banyak-banyak. barulah Hannah nampak TokDe ni yang mana satu.






3 comments:

aLeen aVriL said...

hak oloh kening mana zara wesss..

fifie @fif said...

kening zara ni dia simpan dulu...time kecik2 ni xnak tunjuk lagi...ko tengoklah besar esok...celak sebatang tu maybe sebulan je..

aLeen aVriL said...

celak buek ape???? adehhhh..