check up again



appointment lagi kat KK Kurnia tanpa Daddy. ibu sorang-soranglah siapkan Hannah dengan kelam kabutnya.mana nak siapkan diri sendiri. nak siapkan Hannah. bekalan Hannah. susu Hannah. kena masuk ofis dulu. kemudian patah balik ke KK. pastu baru serah diri kat KK. fuhhhh semua ibu jugak yang kena buat. takpe demi Hannah. kerja jadi no 2.


kalau keadaan ni jadi kat Daddy apa reaksi dia ek? mesti dia pilih kerja. alasan mesti banyak nanti. tapi entahlah sebab tak pernah jadi lagi. so sebab Sukma jadi ibu taknak ganggu Daddy. biarlah dia bekerja dengan aman damai.


Hannah jangan risau ibu settlekan semua sekali.




senyumlah puas-puas nak oiiii jap lagi tengok apa nurse akan buat kat kamu....eeeee ibu tengok gambar kamu pun dah geram apatah lagi kalau tengok real. kena get ready untuk di gomol jelah.


notakaki: eh eh eh kening mana??? hilang ke?










1 comment:

cikpingu said...

halussss kening hannah.. :)