PRE ORDER SHAWL HALF MOON LABUH -PLAIN COLOR


STICKY POST

ENTRI BARU SCROLL KE BAWAH



Assalamualaikum.


Anda penggemar shawl half moon labuh? kini anda boleh pre order shawl half moon labuh Handmade by FifieMutiara iaitu aku sendirilah.

material: Chiffon
measurement: +/-146cm
price: RM30 (free postage)

ini antara contoh shawl half moon yang aku jahit sendiri
















sesiapa yang berminat boleh emeil aku ke 
fieza.fifie@gmail.com
subject: shawl half moon labuh
warna: korang boleh request warna yang korang nak.aku akan cuba cari.








10 comments:

Faten said...

Salam. Boleh tahu exact measurement berapa ? Panjang & lebar. Tq :)

fifie @fif said...

wasalam.
tudung ni 1.5m x 0.45m. 10Q

dr Boseyong / Syazana said...

salam.ni chiffon kan? boleh tak kalau nk request double layer dgn saiz besar sikit. sbb yg ni mcm nipis skit. email : akusyazana@gmail.com

dr Boseyong / Syazana said...

salam. ni chiffon kan? boleh x kalau nk request double layer dgn saiz besar sikit? sbb yg ni mcm nipis sikit. email : akusyazana@gmail.com

Anna La Tahzan said...

salam sis...sy brminat nk bli shawl labuh ni.
Mcm mna cara ek?

Anna La Tahzan said...

salam sis...sy brminat nak beli shawl labuh..mcm mana caranya?

nasa rudin said...

salam....akk wrne gold de x???

nasa rudin said...

salam ...akkk wrne gold de x????

Dalielaramlie Sahat said...

salam sis...sy nak tempah 1 half moon labuh nie bole..color baby blue.

b4 this dah email tpi xreply, please email me ya dalie_87@yahoo.com
thanks

kEtENangan said...

Salam.. sye nk tmpah shawl ni.. to nk labuh n lebar lg k dr saiz atas.. Sbb blkgnya pendekla.. please email me Sal.sabhah0690@gmail.com k. Tq