kisah laki aku lagi

almaklumlah orang dah bersuami mestilah cite pasal suami sebagai mukadimah.

aku tak lunch hari ni. banyak kerja saja nak bagitau yang aku ni rajin faham-faham jelah ek.

dah nak balik ni jadi aku sms sang suami.

aku: saya ni kena balik terus ke macamne? kena tanya sebab kami ada 2 rumah sekarang. tak tau nak balik mana.

dia: eh jangan balik lagi. nak jumpa customer ptg ni. suka-suka dia tak bagi aku balik rumah. customer nak test baju so dia nak aku tengok sekali.

aku: aik gitu pulak. tak bagi bini balik.habis perut lapor ni macamne...

dia: petang ni kita terus g makan.

aku: tak nak petang ni.nak sekarang jugak. permintaan versi isteri mengada-ngada.

dia: nak makan lempeng ke nak makan pelempang? versi suami naik berang.

aku: 2 2 tak nak. nak makan steak. tapi aku taip stick :(

dia: orang makan nasi bukan makan kayu.

ha tengok dia terus kenakan aku tanpa membazir waktu....ish3 aku ni dok gelak sorang-sorang macam orang giler baca sms dia ni.


2 comments:

aLeen aVriL said...

kdg2 ang nih pon senget jugak...sblm sent msg tuh check ler dulu...


kan dah termalu dgn somi sndiri....
klu koi pon koi malu doooo....

fifie @fif said...

almaklumlah ai sms dia time tgh busy...janji bunyi same...tapi xpe ada lori ada bas ada hari ai balas dendam balik...hahahaha