status perempuan gedik ini

status perempuan gedik ini telah bertukar .setelah apabila sampai detik dan waktunya. Tuhan telah menetapkan jodohnya di waktu dan ketika itu.

tahun baru maka segalanya baru. status pun baru. bukan status FB. tapi status kehidupan.

statusnya adalah begini....

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
jeng jeng jeng.....dah tak suprise dah

-angan-angan di sunting oleh seseorang menjadi kenyataan-

-inilah jurunikahnya (abahku) -

time ni aku sebenarnya nak kiss laki aku tapi tersilap kiss bapak sndiri pulak. tak dapat laki bapak pun jadilah. saja nak cover malu.....

-ketika ini kegedikkan masih berlaku. tak percaya tanya tok kadi-

yang baju biru tu ayah mertua aku asyik2 paling kebelakang takut sangat aku lari tinggalkan anak bujang dia yang tak laku tu . sekarang segalanya dah selamat....




4 comments:

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr said...

tahniah =)

semoga kekal sampai akhir hayat..

selamat berbahagia juga =)

safiyyah osman said...

cantiknyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!taniah fifie:)

fifie @fif said...

thanks korang....

~cik gula-gula~ said...

tahniah fifie,

tq sudi jenguk blog cgg