asyik buat org punya je...aku punya entah bila..

Xde story nak cite...Dari xde apa nak buat baik aku update jugak blog aku ni....buang mase aku yg mmg dah terbuang dari tadi...

Sekarang aku sedang men'transformasikan' hidup aku dari yg xactive nak ke active.Sebelum ni aku lebih minat ddk lepak2 kat umah je...tido n makan...tapi lepas banyak kejadian yg berlaku dalam hidup aku sekarang so aku rase aku perlu ubah apa yg biase aku buat slama ni.

Sekarang aku sedang ikuti program 'Train & Place' bukan under goverment tapi under diri aku sendiri.Program ni adalah dari 'Heritagebridal'Program ini di tubuhkan hanya untuk aku sorg.Sbb aku yg buat program ni jadi suka hati akulah....korg peduli apa.

Bila weekend tiba je setiap jumaat malam sabttu my boss akan ambik aku kat umah.Mmg bagus sgtlah aku keje dgn dorg ni sbb jimat minyak kete aku.Ktorg akan menuju ke tempat2 org kawin.Yang mane dorg ambik pakej majlis perkahwinan dgn company Heritage ni.Aku ikut je.

13hb March lepas mmg penat giler aku rase.korg bayangkan aku kuar umah kul 8pm aku balik kejap je waktu subuh...mata aku rase macam kena gam dah.3 tempat aku ikut dorg setup pelamin,bilik tidor, meja pengantin....dapatlah jugak ilmu nak buat untuk majlis sendiri nnt...tapi xleh nak lawan idea dorg...tip top...aku idea kampung je...hehehe

Sempat la jugak aku snap sikit pic2 yg aku sempat.Hari aku buat ni dalam kul 4 pagi aku mmg dah xlarat giler.Aku mintak kebenaran my boss 'angah' utk tido.Dia bg aku tido dalam lori.1st time pgalaman aku tido dalam lori....

DEWAN SERI MURNI=dewan badminton ni

-kerja2 kemasan sedang di lakukan-

-dah nak siap dah-


location: GALING vs WAT KAT UMAH

-backdrop meja makan-

-scallop meja pengantin-

-hiasan kerusi di meja pengantin-

1 tempat lagi aku xsempat nak ambik pic...bateri cameca habis.Yg tu kat dewan gak.Dewan PDRM...Majlis paling besarlah minggu tu....Siap ade artis lagi datang...so kena set up setiap ruang yg ada...

3 comments:

aLeen aVriL said...

lu ingt gmbar lu kat tepi tuh atu sgt ker??
*sound lu dgn pasaan jeles...


alar mak...
huh!!!!...

sudah ler lu....
byk wit sekarang bukan nk banjerk wa....kedekut..

fifie @fif said...

dah tu xsoh lo nak jeles beberiya....saje je nak kasik serabut blog ni...

aLeen aVriL said...

blog lu memang serabut ayam pon..dah ah wa malas nk lepak sini....


serabut dah pale wa .huhuhu