xsangka kan kita boleh ketemu semula....aaauwwww



Weh weh weh.....last weekend mmg aku hapy gegiler...aposal ko nak tau???Ha aku taulah korag mmg nak tau nye...Sobab musobabnya aku ketemu semula madu dan racun dalam hidupku selama ini yg mmg terpisah jauh berbatu2...ssh dol nak cari sbb dia pun berkaki mcm aku gak...Mulo2 nok jugok kan register dalam jejak kasih....rancangan yg vovular 1 ketika dulu...memandangkan rancangan tu expired jadi not valid le kan....Org akal tak berfungsi jo yg ddk beriyo2 nak gak masuk rancangan tuh...

Emm mls nak melalut da k...to be continue...k...

Tetiba si dia msg aku tya pekabaran aku...aku memula malas nak lyn sbb dulu kala dia ade bg aku 1 msg yg mmg menyentap sanubariku...sbgai sorg wanita...kes cepat sgt kecik hati dol....dalam 2 3 jam aku ignore je msg2 dia last2 dia call....dup dap dup dap jantung aku berbunyi ....kuat dolll bunyiknya...sampaikan ofismate aku pun dengar mmg sah aku tipu pun.Aku jwb le ala2 sombong+keras kepala & hati....lelame bcakap n bersembang hati aku jadik cair....sbb aku mmg rindu giler kat dia...rase nak nagis pun ade bila dgr suare dia...

Dia ajak aku jpe mlm tu lepas aku habis keje...so aku tanpa pk memanjang aku stuju....aku kena ambik dia lah...xpe demimu aku sanggup baby...heheheh...hati aku berbunga2 sbb xsabo nak jpe dia....sukew sgt...Dalam kul 11 lebih aku g ambik dia di tempat yg di janjikan....OOO mcmni rupe dia skrg hatiku berkata ok not bad....berbeda dari apa yg aku dgr...hehehehe

-nilah kwn aku yg sgt2 aku syg-

Masuk je kete apa lagi kami pun bersembang macam 10tahun xjpa....tapi lebih kurang gak lah...last aku jpa dia tahun 2002....habis stpm...lepas dia masuk U dia lupakan aku...eh xdelah dia cma mdiamkan diri je....1st place yg kami tuju adalah g makan.Xtau nak makan kat mane tetiba kami teringat member sorg lagi....bestpren kami gak....esok dia kwin (mnyambut mnantu) tapi xpe kita kacau dia... calling2 dapat...nasib dia puna ada kat town...ajak dia join...g makan....husband dia puna ada...sporting beb...so mcm kuar dgn 2 pasang couple la time tu....makan2 mcm org pelahap pastu kami bcadang nak g karaoke....ape lagi xtvt yg boleh wat time2 lewat mlm nikan....kalau org dah kwin lan la kan...ehem ehem ehem...

Aku n dia 1 kete, dan member aku t 1 kete.Sampai kat tempat yg di tuju...apa lagi kami pun reg.lah cukup le bilik besaw ni sbb 4 org jekan...Husband kwn aku ni namenya Mail.emm dia mmg sporting giler tapi pmalu sgt....

-aku ttp nak menggedik dgn ko-

Masing2 ambik peranan masing2...berebut mike macam budak kecik jpa botol susu...xdelah aku tipu je...kami pun melalak lah mcm2 lagu ade...xkesah dah suare sedap ke apa...janji gian kami di lepaskann...

-aku,ezam N yane-
-sorry yane aku tersilap ddk sebelah husband ko-

-bestfrezzz-
-korg mmg sporting-


Kwn aku nilah si Ezam yang paling beraura aku rase...yelah lembut2 dia pun suara jantan tetap mantap dolll....aku suka..aku suka...sbb kau telah berubah seperti yang sepatutnya...di harapkan apa yang di diniatkan tercapai...amin...aku turut diakan kesejahteraan ko ye syg kwn ku...hehehe

1 comment: