INGIN MENJADI MODEL?-HANNAH TALENT



Info ni aku dah tau lebih kurang seminggu yg lalu.Memandangkan aku ni baru lagi nak bertatih berblogger jadi aku selalu tangguhkan dulu apa yg aku nak buat. So hari ni aku trylah sedaya upaya yang aku mampu.

Hari2 aku berfacebook aku nampaklah Rina Salleh punye info yang mengatakan mengenai contest ni.Aku rase mcm menarik je.Rase gedik je nak join.Boleh ke?Ah lantaklah....jangan pedulikan apa org nak kata.Janji aku try dulu apa yg aku nak...betul tak.

Jadik kat sini aku explainlah sikit info-info & syarat-syarat penyertaannye.Tapi kalau nak tau more detail about this contest korg click je cni Hannah Talent.

* terbuka pada sesiapa shj termasuk lelaki,kanak-kanak, dan juga wanita (yg bertudung shj dibenarkan).
*MESTI menjadi follower di blog & facebook kepada Hannah Talent.
*peserta MESTI mempunyai blog sendiri.
*MESTI letakkan logo Hannah Talent diatas,di sidebar blog n MESTI link ke Hannah Talent.
*Gayakan hanya 1 gambar beraksi ala-ala model N yang paling penting gambar itu adalah diri anda sendiri.(suka hatilah nak letak muka shj,separuh badan or gambar penuh).
*setiap org MESTI ada 1 blog,N layak utk 1 penyertaan shj.
*Dlm penyertaan tu MESTI buat entry mengenai contest ini mengikut lenggok gaya anda sendiri.
*N the last part MESTI ada ayat ni di blog anda:
saya mengetahui contest ini dari blog:................................:(link ke url blog tsebut)
*Pastu mesti entry backlink ke Hannah Talent.
*Tarikh tutup adalah 13.01.2010.

Contest ini bagi aku amat bermakna N berharga bagi sape2 yg jenis pemalu N kurang suka tonjolkan diri.Lebih2 lagi kaum wanita yg bertudung. Hannah Talent adalah sebuah agensi modelling yang bergerak N menjalankan business secara maya iaitu online.Memang sesuai sesangat dengan masa kini.Segala info hanya di hujung jari.Harap2 dapat memberi lebih manfaat kepada sesiapa shj.

Saya mengetahui contest ini dari blog Rina Salleh.10Q Rina Salleh.





2 comments:

aLeen aVriL said...

Ade penah ker model bergay amacam nih??
Kan syarat die ‘tunjukkan gaya pose anda spt model’..heh…..
Sokey ler….ang mencuba..tp mane gmbar HannahTalent kat sidebar n linkkn teros ke blog die???
Haaaa…nih suda tidak mengiut terma & syarat dah nih..hahhaa…kasik cuak sikit..

UmiHariZahin said...

GOOD LUCK... psst.. sarung bantal sama la.. :D