aku dan perihal nikah kawin

saja nak annouce lagi sekali...korang jangan marah ek. aku cuma taknak ada yang terkejut nanti kenapa tetiba je aku tukar status .

memang patut hebohkan hal yang baik macamni cuma kali ni aku sedikit fobia dalam kes macamni. kan aku dah kena main-main dulu. so tak naklah pisang berbuah dua kali.

sape kata aku tak excited. mestilah hati berbunga-bunga kegembiraan bila aku sudah di sunting oleh teruna elehh gediksss lebeyy.

so tak lama lagi aku akan story pasal a big our special day jelah kat blog aku ni. tu pun kalau aku rajin.

baru hari ni nak story. dan baru hari ini jugak nak prepare apa yang patut buat. sempat ke tak entahlah. bak kata ma aku 'duit ada semua jadi'. (betul jugak).


p/s: harap-harap segalanya dipermudahkan oleh Allah.

1 comment:

safiyyahosman said...

semoga dipermudahkan:)